کارگاه علمي و آموزشي بازار يابي و بازار داري صنايع‌دستي

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي گيلان در گفتگو با ميراث آريا(CHTN)، با بيان اين مطلب گفت: اين کارگاه آموزشي در روزهاي آينده در سطح استان برگزار مي‌شود.

محمد علي يوسفي ادامه داد: نبود بازاريابي و بازار داري مناسب براي توليدات صنايع‌دستي مشکلات عديده‌اي را براي هنرمندان هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي استان پديد آورده است.

وي با اشاره به اينکه کارگاه آموزشي و علمي با حضور استادان دانشگاه و هنرمندان صنايع‌دستي برگزار مي‌شود، اظهار داشت: هنرمندان صنايع‌دستي مي‌توانند از حضور استادان سرشناس کشور در بخش بازار يابي و بازار داري صنايع‌دستي بهره مند شوند.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي اين استان تصريح کرد: همچنين براي نخستين بار در استان گيلان کارگاه آموزشي نمد مالي برگزار مي‌شود.

يوسفي با بيان اينکه نمد مالي يکي از رشته‌هاي بومي صنايع‌دستي استان است، گفت:‌ البته اين رشته در حال حاضر منسوخ شده است که با اين اقدام سعي در احياء‌‌ آن داريم.

وي در ادامه اظهار داشت: حفظ ارزش‌هاي اين رشته سنتي در کنار آموزش هنر جويان به منظور زمينه سازي براي کاربردي شدن در زندگي روزمره مردم از اهداف برپايي اين کارگاه است.

معاون هنرهاي سنتي و صنايع‌دستي گيلان همچنين از برگزاري کارگاه آموزشي مهر اصالت در اين استان خبر داد و افزود: يکي از مهمترين برنامه هايي که اين معاونت با جديت تمام به دنبال برپايي آن است کارگاه آموزشي مهر اصالت براي هنرمندان و توليد کنندگان صنايع دستي استان است.

محمد علي يوسفي خاطرنشان کرد:‌ اين کارگاه آموزشي با هدف آشنايي هنرمندان با نحوه داوري آثار و ويژگي توليداتي که به مرحله نهايي داوري ها مي‌رسند برگزار مي‌شود./ 111

انتهای پیام/

کد خبر 1388032729